Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

C/O MINERAL MAKE-UP

BASE er vår Foundation. Den legger grunnlaget for hele din make-up. Velg en tone som er lik eller litt lysere enn din egen hudfarge. Basen skal ikke gi farge, bare jevne ut og gi ansiktet og halsen en jevn hudtone.

BRUK:

1.Start med å riste krukken forsiktig med lokket på og slå den lett mot håndflaten.

2. Ta ut en liten mengde i lokket og jobb inn pulveret i pudderkosten gjennom å sirkle den i lokket.

3. Slå av børsten. Appliser med sirkulære bevegelser i tynne lag. Start på pannen, gå nedover-oppover. Gjenta for et mer dekkende resultat.

FARGE bruker du for å sette farge og for å fremheve partier. Om du bruker en lysere skygge kan du legge på kinnbenet og jobbe utover og oppover. Med mørkere farge kan du legge nedenfor kinnbenet for å gi en skyggeeffekt.

Bruk: Start med å riste krukken forsiktig med lokket på og slå den lett mot håndflaten. Ta ut en liten mengde på lokket og jobb inn pudderet i rougebørsten gjennom sirkelbevegelser i lokket. Slå av børsten og appliser på kinnet, jobb utover - oppover.

Tenk på at det lett blir for mye i starten ettersom produktet er så konsentrert. Avslutte med en treer for å gi hele ansiktet en fin tone. Vi tilbyr produktet i 20ml krukker som gjør det lettere å jobbe inn fargen i børsten.

Våre øyenskygger er i små krukker med ca 1 gram hver. Hvert glass har en sil for å lette anvendelsen. Det er matte skygger som demper og jevner skygger med glans som fremhever og glitter som fremhever og gir partiet følelse.


Disse øyeskygger blir en del av din make up uten å være fremtredende - det er øynene som skal synes!.


Bruk: Det blir lett for mye i begynnelsen, fordi det er så mye pigment i produktene. Spre litt farge til lokket, arbeide det inn i børsten og rist grundig. For å få en god globallinje stryk med børsten og følger kanten, før deretter børsten frem og tilbake og ned mot øyevippe-kanten til å danne en> på ytterkanten av øyet. dus ut skarpe linjer fra utsiden og inn for ikke å ha så skarpe kanter.


Ønsker du å bruke øyenskyggen som eyeliner, fukter du bare børsten med litt rent vann.

Børster

Matt svart base, brun bust med mørk brun topp! Så stilig og utrolig myk! Våre børster er 100% syntetiske, bra for de som har sensitiv hud, er veganer eller bare ønsker å føle en myk børste mot huden din når du sminker deg selv.

Børstene er laget av Taklon, en produksjonsmetode som gir oss disse fantastiske børster egnet for mineral makeup.

Våre børster absorberer og avgir mineral makeup perfekt. De er usannsynlig fløyelsmyk og å bruke mineral makeup føles som et kjærtegn på ansiktet . Selv om de er så mykt, er det en fasthet som gjør sammensetningen jevnt fordelt. Dessuten, alle våre børster en viktig egenskap: de 'røyter' ikke!

Vedlikeholdsråd: Vask børsten regelmessig. Skyll børsten forsiktig under rennende lunkent vann, vipp børsten på 45 grader, slik at busten peker nedover for å unngå å få vann i holderen. Gni naturkosmetiskt sjampo i hånden og massere inn i børsten, skyll grundig ut all sjampo.


Pass på at den ikke blir fuktig inne i leddet mellom pensel og håndtak, da kan limet slippe og noen strå eller hele børsten løsner fra holderen.


La tørke på en bordkant slik at luften kan sirkulere. Børsten tørker på et par timer, og du kan forme det lett for hånd.


MERK det blir frizzy fra varmen!


Etter disse trinnene, vil du ha glede av dine børster i mange år

DEKKE er vår concealer og finnes i fire ulike farger. Den dekker effektivt det som du ønsker å skjule f.eks. pigmentforandringer, acne eller rosecea-områder. Du kan også bruke den i T-sonen om huden fort blir fet og glinsende. Den er veldig fin å ha rundt øynene for å dekke mørke partier under øyet eller på øyet som et underlag for at øyenskyggen skal sitte bedre.

For din akne fyller dekke flere funksjoner foruten at den rent kosmetisk dekker. Takket være at den inneholder kaolin (leire) så suger den opp urenheter fra aknen. Zinkoxid virker beroligende og legende på huden.

Bruk: Pensle på områdene du vil dekke. Jobb det gjerne inn på f.eks. akne ved hjelp av fingeren. Vil du dekke større områder kan du bruke kabukin for å applisere dekke, ellers passer mine kabukin eller vår større vinklede pensel bra. Applisere innen du dekker med base i din tone.

OVERFLATEN gjør at linjer og porer blir minimert visuelt og fikserer sminke slik at det sitter perfekt hele dagen/natten. Du trenger ikke å forbedre på det! Alle er gjennomsiktig. Velg hvordan du vil at din ansikts sluttresultat skal være.


Overflaten kan brukes på ung hud/ fregnete eller som eneste produkt hvis du ikke trenger farge balansering av basen.


Bruk: Begynn med å riste krukken forsiktig med lokket på og slå den forsiktig mot håndflaten.

Ta ut en liten mengde for å dekke og jobbe pulveret i penselen av sirkelen i lokket.

Slå av pensel og påfør i tynne lag.

Begynn på pannen og flytte nedover utover.

Stopp i ansiktshårenes retning.

Etter år med tester og ulike forsøk er endelig c/o mineralsminks økologisk mascara her. Mascara var for meg det siste jeg var ren på, det er vanskelig å finne en god maskara.

Denne mascara smuldrer ikke, gir raskt farge, klumper ikke, gir ikke følelsen av edderkoppbein - hva mer kan du be om? Den har til og med taklet tårer på både dåp og begravelse i løpet av testperioden! Det fikk den høyeste rating i Lenas test og nå er det ut i markedet. Håper du liker den så mye som jeg gjør!

Den ble kalt den lille sorte siden den ikke har en stilig svart boks, og er mindre (7,5 ml). Til tross for navnet, finnes det både i svart og brunt


Bruk: Påfør med en sikk-sakk bevegelse fra vipperoten og utover. Roter mascara ved påfylling, pump ikke frem og tilbake for da pumper du luft inn i mascaraen som gjør at mascaraen tørker. Brukes innen 6 måneder etter at du åpner den.